Diari digital d'Andorra Bondia
Espot ha dipositat el Protocol del conveni.
Espot ha dipositat el Protocol del conveni.

Adhesió al Protocol per lluitar contra el tràfic d’éssers humans


Escrit per: 
Redacció / Foto: Govern d'Andorra

El cap de Govern, Xavier Espot, ha dipositat avui l’instrument d’Andorra per adherir-se al Protocol destinat a prevenir, reprimir i castigar el tràfic d’éssers humans, en particular de dones i infants, en un acte celebrat en la Cerimònia de Tractats, en el marc de l’Assemblea General de les Nacions Unides que s’està celebrant aquesta setmana a Nova York.

L’objectiu del Protocol, relatiu al Conveni de les Nacions Unides contra la delinqüència organitzada transnacional en vigor a Andorra des del 2011, és prevenir i combatre el tràfic d’éssers humans concedint una atenció particular a les dones i als infants. A la vegada, pretén també protegir i ajudar les víctimes d’aquest tràfic respectant els seus drets fonamentals i promoure la cooperació entre els estats part per aconseguir aquests objectius.

D’altra banda, Espot s'ha reunit amb l’Alt Representant per l’Aliança de Civilitzacions de les Nacions Unides, Miguel Ángel Moratinos, amb qui ha compartit els programes i projectes que desenvolupa l’Aliança. Posteriorment, s'ha trobat amb la presidenta de la República de Kosovo, Vjosa Osmani-Sandriu, amb qui ha compartit els reptes i prioritats dels dos països així com la cooperació en els àmbits bilateral i multilateral.

Nacions Unides
Xavier Espot

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte