Diari digital d'Andorra Bondia
L’escola andorrana de segona ensenyança d’Encamp.
L’escola andorrana de segona ensenyança d’Encamp.

Adjudicades obres per 580.000 € a l’escola andorrana d’Encamp


Escrit per: 
Redacció/Foto: EASEE

El Govern, a proposta del ministre d’Ordenament Territorial, Jordi Torres, va aprovar ahir l’adjudicació dels treballs de condicionament i aïllament de la façana de l’escola andorrana de segona ensenyança d’Encamp. L’empresa guanyadora del concurs ha estat Cevalls per 579.831,94 euros. L’adjudicació s’ha fet per concurs nacional i modalitat ordinària i l’empresa té 12 setmanes per fer els treballs encomanats. Aquest projecte té per objectiu tirar endavant els treballs necessaris per adaptar les façanes de l’escola al Reglament Energètic vigent aïllant degudament tot l’edifici, així com per a la substitució del revestiment actual de les mateixes que, a causa del moviment i la fissura reiterada de les peces que les componen, s’ha anat deteriorant amb el pas del temps.

Edifici de serveis
D’altra banda, el Govern va aprovar un concurs per seleccionar un professional de l’arquitectura per redactar el projecte i dirigir les obres de construcció d’un edifici de serveis a Santa Coloma. L’objecte del concurs és la redacció d’un projecte per a la construcció d’un edifici que ha de contenir un aparcament per a sis camions de bombers, les dependències de l’Àrea de Suport, Paisatge i Imatge (manteniment d’edificis públics) del departament d’Ordenament Territorial, i les dependències administratives del departament de Protecció Civil i Gestió d’Emergències i del Centre de Coordinació Operativa d’Emergències. La proposta ha de contemplar que l’edifici pugui ser ampliat verticalment en un futur. El concurs d’idees està destinat als professionals de l’arquitectura d’Andorra. El jurat concedirà un primer premi d’un import de 8.000 euros al primer classificat que també rebrà, si el Govern ho considera oportú, l’encàrrec de la redacció del projecte i direcció de les obres. El segon premi és d’un import de 4.000 euros, i el tercer premi és de 2.000 euros. Es preveu realitzar la construcció en dues fases decalades en el temps: la primera seria l’aparcament de bombers i l’àrea de Suport, i la segona seria les dependències de Protecció Civil. La parcel·la on s’ubicaria el nou edifici forma part del terreny propietat del Govern situat enfront de la caserna de bombers de Santa Coloma.
També es va aprovar la licitació de les obres per a l’arranjament a la CS 251, a l’altura del Forn de Canillo. La convocatòria del concurs es fa mitjançant concurs nacional i amb modalitat ordinària per a la refecció de cunetes de formigó, enderroc de pous i substitució dels tubs de drenatge d’aigües pluvials i passos d’aigua. Els treballs projectats donen continuïtat a l’estudi d’arranjaments que ja es va fer el 2016 i on es definien les línies mestres de les actuacions que cal executar en aquesta carretera, i que ara es liciten, quant al drenatge, sosteniment, contenció de vehicles i talussos.

Coll d’Ordino
Finalment, també es va aprovar la licitació de diferents actuacions de condicionament de la CS 340 (la carretera del Coll d’Ordino) corresponents a la quarta part de la fase 4  i per fer l’eixampla i l’adequació del revolt de Radio Andorra al costat esquerre. Aquest darrer projecte preveu la construcció d’uns 116 metres lineals de mur de maçoneria sobre un fonament de formigó armat i micropilotat. El mur es coronarà a nivell aproximat de la rasant actual de la carretera.

adjudicades
obres
euros
escola
andorrana
d'encamp

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte