Diari digital d'Andorra Bondia
El titular de Finances, Jordi Cinca.
El titular de Finances, Jordi Cinca.

Adjudicat el quart Programa d’emissió de deute públic


Escrit per: 
Redacció/Foto: Jonathan Gil

El futur ministre de Finances tindrà una preocupació menys. I és a proposta del titular de la cartera en funcions, Jordi Cinca, que el Govern ha acordat l’adjudicació dels treballs de prestació de serveis per a la implementació d’un nou Programa d’emissió de deute públic i l’actualització del fulletó base, i per a l’establiment de cada nova emissió singular que es realitzi a l’empara d’aquest nou programa, segons recollia ahir el Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA).
L’adjudicatari d’aquests treballs, atorgats per contractació directa, ha estat el bufet Cuatrecasas, Gonçalves Pereira que percebrà entre 18.000 i 25.000 euros per la implementació del que serà ja el quart Programa d’emissió de deute públic i per l’actualització del fulletó base, així com entre 5.000 i 9.000 euros més per a l’establiment de cada nova emissió singular que es realitzi a l’empara d’aquest nou programa. El termini per a l’execució d’aquests treballs finalitzarà el 31 de desembre vinent.
Finances va aprovar el primer programa d’emissió de deute públic el desembre del 2013 com a una iniciativa que perseguia diversificar les fonts de finançament de l’Estat i reduir el deute en mans dels bancs. Des d’aleshores, el març del 2016 es va aprovar el segon programa d’emissions al qual va seguir un tercer, en aquest cas aprovat el setembre del 2017.

adjudicat
quart
deute públic
emissió
programa

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte