Diari digital d'Andorra Bondia
Membres de la candidatura d'Agrupament Encampadà.
Membres de la candidatura d'Agrupament Encampadà.

AE vol ampliar el casal d’avis amb una planta més


Escrit per: 
M. P. A. / Foto: T. N.

La candidatura d’Agrupament Encampadà (AE) vol ampliar el casal de la gent gran amb una planta més i reordenar l’espai. Ho van explicar ahir tot compartint un berenar amb els padrins presents. En concret, “volem pujar un pis per sobre” de l’actual estructura, va declarar la candidata número 4, Susagna Venable. Pel que fa a la redistribució dels diferents espais, va assenyalar que la seva idea és que la sala de ball i la de manualitats siguin “contínues”. 

Una altra de les propostes és que el departament de Social del Comú es traslladi a aquest casal perquè les persones que hi treballen puguin ajudar els avis, va subratllar.

D’altra banda, sobre la rèplica de la candidata a cònsol major d’En Comú per Encamp, Laura Mas, a propòsit del llac de les Abelletes, AE va puntualitzar que la seva candidata, Esther Vidal, va fer una pregunta sobre la delimitació fronterera amb França i no pas una afirmació en el debat de la televisió de dilluns passat. Segons Venable, si van fer aquesta interpel·lació va ser per traslladar “el neguit dels veïns del Pas de la Casa”, ja que han vist que “les fites s’han mogut”.

AE
Casal
avís
planta
ampliar
Encamp

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte