Diari digital d'Andorra Bondia
Agenda atapeïda per rebre Rebelo de Sousa avui i demà
Agenda atapeïda per rebre Rebelo de Sousa avui i demà

Agenda atapeïda per rebre Rebelo de Sousa avui i demà


Escrit per: 
Redacció

Aquesta tarda comencen els actes de la visita oficial del president de la República Portuguesa, Marcelo Rebelo de Sousa, amb la rebuda amb honors de cap d’Estat a la Casa de la Vall per les màximes autoritats andorranes a les 17.15 hores. Després de la visita al Consell i la Casa de la Vall, el cap de Govern l’acompanyarà per anar a peu cap al Govern, on faran la trobada institucional cap a les 18.35 hores. La roda de premsa serà a les 19.10 hores. Després anirà al Comú de la capital per tenir una trobada institucional. A les 19.40 hores inaugurarà l’Aula Camões a la Universitat d’Andorra i a les 20.35 hores es reunirà amb el copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, al palau episcopal, on se celebrarà un sopar oficial. 

Demà, Rebelo de Sousa sortirà a peu des de Prats fins al santuari de la basílica a les 10.10 hores, i es preveu l’arribada cap a dos quarts, amb les corresponents rebudes institucionals. L’eucaristia se celebrarà a les onze i una hora més tard, amb el repartiment de la coca i el moscatell, el president portuguès tindrà l’oportunitat de saludar tots els feligresos assistents i de fer declaracions als mitjans amb el cap de Govern, Antoni Martí. A les 12.45 hores té prevista la sortida des del santuari per dirigir-se cap a la Massana, on al túnel de les Dos Valires hi ha prevista una ofrena i un minut de silenci per homenatjar els treballadors que van perdre la vida en les obres d’aquesta infraestructura. A les 13.20 hores visitarà el museu Casa d’Areny-Plandolit, on se celebrarà el dinar oficial amb les autoritats andorranes. 

A partir de les tres de la tarda, a la sala Prat del Roure el consolat portuguès tindrà lloc un concert de David Carreira i, a les 16.15 hores, la trobada del president i la delegació portuguesa amb la comunitat portuguesa i les associacions. A les 18.30 hores està previst que s’acabi la visita de Rebelo de Sousa.  

 

rebelo de sousa

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte