Diari digital d'Andorra Bondia

Albert Pintat afirma que no en sabia res


Escrit per: 
Agències

L’excap de Govern, Albert Pintat, va qualificar d’’incomprensible” l’afer de les escoltes telefòniques a la Policia, i va recordar que al seu mandat va viure una crisi al Servei de Policia que va comportar el canvi de director i de ministre però que no sabia que poguessin arribar a una “situació tan rocambolesca” i “indefensable”.

Pintat va fer aquestes declaracions a l’Ara i Aquí de RNA, on també va deixar clar que ell no tenia coneixement de l’afer i va afegir que “ni crec que ningú del Govern en sabés res”. Pintat es va mostrar sorprès per l’afer de les escoltes telefòniques a la Policia i va manifestar que ell no en sabia res, ni tampoc ningú del Govern.
En aquest sentit, va qualificar d’”incomprensible” i “indefensable” tot el que està sortint a la llum, i s’ha mostrat confiat en què s’acabarà sabent la veritat. Pintat creu que una de les prioritats és la reforma de l’administració, que no s’ha de traduir en rebaixar sous i reduir drets, sinó que ha de ser un paquet que inclogui “reveure circuits, mecanismes, procediments” per ser més àgils.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte