Diari digital d'Andorra Bondia

Aleix Varela critica Enseñat per trencar la disciplina de vot


Escrit per: 
Redacció

El grup parlamentari de Demòcrates per Andorra (DA) va abordar ahir, durant uns vint minuts, el tema de la disciplina de vot després que el conseller Carles Enseñat s’abstin­gués dijous passat a la votació de la presa en consideració de la proposició de llei que tenia per objectiu congelar les comissions bancàries.

 Diversos parlamentaris demòcrates van aprofitar l’habitual reunió setmanal dels dimarts per expressar el seu malestar per la situació que s’havia produït a la passada sessió plenària del Consell General, tenint en compte que, tot i que hi havia postures diferents al grup, com ja ha passat en altres qüestions, l’acord era de votar en contra del text dels socialdemòcrates.
Les primeres crítiques expressades públicament pel posicionament adoptat per Enseñat van ser les de l’exministra d’Afers Exteriors Meritxell Mateu, en una ràdio. I ahir mateix el conseller Aleix Varela feia el mateix, en aquest cas a RNA.  “Hi va haver un debat fort al grup parlamentari i al final es va arribar a un consens”, va explicar Varela, que recriminava així a Enseñat que no hagués respectat la disciplina de grup. Tot i les manifestacions d’aquests consellers, el grup parlamentari no es va pronunciar ahir de manera oficial. Enseñat ja va deixar clar al seu dia que no havia votat perquè considerava que el text dels socialdemòcrates s’havia d’admetre per actuar ràpidament en una qüestió tan sensible com aquesta. 

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte