Diari digital d'Andorra Bondia

Alís insta Canillo a solucionar els problemes cadastrals conjuntament


Escrit per: 
Redacció


Miquel Alís, cònsol major d’Encamp, es va mostrar ahir disposat a arreglar els problemes territorials amb Canillo després de conèixer que aquesta corporació ha presentat un recurs al Govern en què denuncia diversos límits mal fixats al cadastre encampadà.

“Si volem podem asseure’ns demà mateix i en parlem”, va comentar el mandatari socialdemòcrata, que va argumentar a més que el seu Comú no té cap fal·lera per la Batllia ni cap interès per portar aquest assumpte als tribunals. De fet, Alís destaca que fa dos anys, quan el Comú va començar els treballs per confeccionar el cadastre, “es va enviar una carta als cònsols de Canillo” per fer una comissió mixta amb la finalitat d’aclarir diversos dubtes territorials. “Encara esperem resposta”,  va comentar Alís, que va esmentar que, davant aquest panorama, el seu Comú va haver de treballar en el cadastre a partir dels seus mapes i límits, motiu pel qual ara apareixen aquests problemes. Amb tot, Alís es va mostrar satisfet perquè si, tenint en compte les “milers de parcel·les” incloses al cadastre, només es presenta “una vintena de recursos” es pot considerar “un èxit”.
En qualsevol cas, i tornant a l’afer territorial amb Canillo, Alís va aprofundir en la qüestió i va indicar que “sempre” ha donat l’oportunitat a Canillo d’asseure’s i parlar, sempre que hi ha hagut un problema amb els límits. Amb Concòrdia es va fer així, segons el cònsol, que va indicar que és per això que no hi ha cap interès per anar a la Batllia per aquest assumpte i que l’únic interès de la seva corporació és el de “fer les coses bé”. 

 

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte