Diari digital d'Andorra Bondia
Ambulàncies del Pirineu separa l’activitat privada de la pública
Ambulàncies del Pirineu separa l’activitat privada de la pública

Ambulàncies del Pirineu separa l’activitat privada de la pública


Escrit per: 
Redacció/Foto: Jonathan Gil

L’empresa Ambulàncies del Pirineu (ADP) està fent “totes les gestions necessàries” per separar l’activitat privada de l’activitat pública, de manera que la primera es gestionarà a través de la societat Ambulàncies de les Valls, i separarà també el personal que la portarà a terme, que serà “totalment independent i diferent” del que porti a terme l’activitat pública.
Així es desprèn si més no de la resposta del ministeri de Salut a una interpel·lació sobre el transport sanitari de la consellera general liberal Carine Montaner, que recull el darrer Butlletí del Consell General, que precisa que ADP va informar d’aquest fet el Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS) en la darrera de les reunions periòdiques que mantenen per avaluar l’activitat que desenvolupa l’empresa.
D’altra banda, i després de les presumptes irregularitats laborals a ADP denunciades per la Unió Sindical d’Andorra (USdA), des de l’executiu s’explica que l’expedient està “en fase d’informació reservada” mentre s’analitza la informació aportada per l’organització sindical així com la que s’ha requerit als responsables de l’empresa, i que un cop s’acabi el procés ja es procedirà a obrir el corresponent expedient sancionador o a l’arxivament de les actuacions en funció del que escaigui.
 
Consum de drogues
Al marge de la resposta relativa al transport sanitari, el butlletí recull també dues preguntes més de Montaner perquè l’executiu hi respongui per escrit. En la primera, la parlamentària demana al Govern si té la intenció de reforçar la vigilància policial al voltant dels centres educatius, parcs públics i altres indrets “sensibles” de ser utilitzats per a la venda i el consum de droga entre els joves.
Així mateix, Montaner s’interessa per si s’ha previst la posada en marxa d’un pla d’acció per prevenir el consum d’estupefaents entre els joves i per si s’ha realitzat o es realitzarà un estudi dels llocs utilitzats per a la venda de drogues i les mesures pertinents per evitar-ho, així com per les mesures disciplinàries que s’apliquin als joves enxampats prenent drogues.
En la segona pregunta la consellera general liberal demana pel “full de ruta” que ha previst l’executiu per a l’establiment d’un casino al país.

Ambulàncies del Pirineu
activitat
Carine Montaner
SAAS
transport sanitari
consum drogues

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte