Diari digital d'Andorra Bondia

Andoflora concentra 22 expositors i 27 entitats sota el lema ‘Molt per molt poc’


Escrit per: 
Redacció


La 17a edició de l’Andoflora, la fira de la planta i de la flor de la Massana, aplegarà entre el 14 i el 16 de maig 22 expositors i 27 entitats sota el lema Molt per molt poc.

 La reutilització i l’estalvi seran els reclams d’un esdeveniment que tornarà a omplir els carrers i les botigues de la parròquia amb motius florals i oferirà un ampli ventall d’activitats amb l’objectiu de convertir el centre de la Massana en un punt de trobada per a la gent de la parròquia i del país. El Comú compta amb un pressupost de 70.000 euros i espera superar els 10.000 visitants d’edicions passades.
Per tercer any consecutiu, la plaça de les Fontetes acollirà espectacles infantils, tallers,  exposicions i una passarel·la on es presentarà al públic totes les creacions fetes durant la fira. Els estudiants de l’Escola d’Art Floral de Catalunya hi posaran també el seu gra de sorra i mostraran els seus treballs en un espai ubicat al centre de la fira, mentre que els floristes Daniel Santamaria i Francesc Porres tornaran a fer demostracions en directe i aconsellaran els visitants sobre les plantes d’interior més idònies per a cada cas.

El coordinador de l’Andoflora, Bertrand Kunz, va afirmar durant la presentació d’ahir que un dels objectius d’aquesta edició és “ensenyar a la gent que no cal invertir molts diners per tenir un resultat bo”. Un exemple n’és l’exposició Decoració urbana, que oferirà tres espais a l’aire lliure elaborats amb materials reciclats. Cada espai utilitzarà materials de recuperació, que tornaran al seu camí normal de tractament de residus un cop l’exposició s’hagi acabat, mentre que les plantes i flors que els cobriran es distribuiran l’últim dia entre el públic.
El disseny de la campanya també ha estat elaborat per a l’ocasió, amb unes invitacions i uns tríptics que es podran fer servir per fer etiquetes. En aquest sentit, la consellera de Cultura, Educació, Joventut i Esports, Sònia Font, va explicar que “la imatge és molt senzilla i pretén transmetre el missatge del lema Molt per molt poc”. Així mateix, la consellera va fer una crida a la població i va recordar que la fira “no només és un espai de venda, sinó un punt de trobada amb activitats per a tota la família”.
Font també va destacar la implicació de diverses entitats de la parròquia, com ara l’Associació de Comerciants i Empresaris de la Massana (Acelma), que torna a promoure el concurs d’aparadors perquè els botiguers decorin l’interior i l’exterior dels comerços. Finalment, la directora de Cultura i Turisme, Montse Checa, va informar que aquest any el saló per a la construcció d’un Pirineu sostenible s’ha separat de l’Andoflora i se celebrarà més endavant amb l’objectiu de “donar més importància a cada esdeveniment”.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte