Diari digital d'Andorra Bondia
Andorra aporta 15.000 euros per lluitar contra la inseguretat alimentària al Iemen
Andorra aporta 15.000 euros per lluitar contra la inseguretat alimentària al Iemen

Andorra aporta 15.000 euros per lluitar contra la inseguretat alimentària al Iemen


Escrit per: 
Redacció/Foto: D.R.

El Govern ha aprovat una contribució de 15.000 euros a favor de l’Oficina de les Nacions Unides per a la Coordinació dels Afers Humanitaris (OCHA) per lluitar contra la inseguretat alimentària al Iemen, una greu crisi humanitària que empitjora setmana rere setmana i que està mobilitzant tota la comunitat internacional.
 

Al Iemen, el 65% de la població està en una situació d’inseguretat alimentària segons els darrers informes de les Nacions Unides. D’aquests, més de 10 milions de persones requereixen una assistència alimentària urgent i immediata. Mig milió d’infants es troben en situació de malnutrició severa i la magnitud de la crisi continua creixent. El fracàs polític per trobar una solució al conflicte del Iemen, sumat a la situació d’inseguretat econòmica del país agreuja encara més la situació.
Amb l’objectiu de trobar els 2,1 milions de dòlars necessaris per fer front a aquesta crítica situació, els ministeris d’afers exteriors de Suècia i de Suïssa s’han unit a les Nacions Unides en l’organització d’una conferència internacional d’anunci de contribucions, a la qual Andorra també participarà.

 

Nacions Unides
OCHA
alimentària
Iemen
aportació
contribució

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte