Diari digital d'Andorra Bondia

Andorra estreny llaços amb el Regne Unit en salut i interior


Escrit per: 
Redacció


El ministre d’Afers Exteriors i Relacions Institucionals, Xavier Espot, i la ministra de Salut, Benestar i Treball, Cristina Rodríguez, es van reunir ahir amb el cònsol general del Regne Unit, Andrew Gwatkin, per tractar de les qüestions més rellevants que afecten la comunitat britànica resident a Andorra i els turistes britànics que ens visiten.

En l’àmbit de la salut, el cònsol britànic ha ofert el suport dels serveis consulars per facilitar, si s’escau, la informació i l’acompanyament assistencial als ciutadans britànics que puguin requerir atenció mèdica o assistencial a Andorra. A més, es va repassar l’agenda dels assumptes bilaterals des de l’última visita de l’ambaixador britànic, Gilles Paxman, el 7 de desembre. Amb referència a l’homologació dels permisos de conduir, s’ha constatat que està seguint el seu curs i està en via de solucionar-se.
Els diplomàtics britànics es van reunir també amb el ministre d’Interior, Víctor Naudi, per parlar d’afers relacionats amb la seguretat. En aquest sentit, les dues parts van acordar agilitzar els tràmits d’assistència consulars als ciutadans britànics en cas de detenció a Andorra.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte