Diari digital d'Andorra Bondia
Un moment de la trobada entre ambdues delegacions.
Un moment de la trobada entre ambdues delegacions.

Andorra i Aràbia Saudita col·laboraran en matèria de Turisme


Escrit per: 
Redacció / Foto: SFGA

El cap de Govern, Xavier Espot, i el ministre de Turisme i Telecomunicacions, Jordi Torres, han rebut avui al ministre de Turisme de l'Aràbia Saudita, Ahmed AlKhateeb, desplaçat a Andorra en visita oficial. Posteriorment, ambdós ministres de turisme han mantingut una reunió de treball en la qual també ha participat la ministra d'Afers Exteriors, Maria Ubach. Durant les trobades mantingudes els mandataris han tractat diferents qüestions al voltant de l'actualitat internacional així com els principals reptes dels dos països i han acordat impulsar la col·laboració en matèria de Turisme.

En la reunió de treball, els ministres Torres i Ubach han explicat a la delegació saudita com els esforços del sector turístic per prioritzar la desestacionalització i augmentar la qualitat dels serveis oferts per posicionar-se com a destinació turística de muntanya i de natura de qualitat durant tot l'any.

Per la seva banda el ministre de Turisme saudita, Ahmed AlKhateeb, acompanyat de l'ambaixador Azzam Abdulkarim Algain, ha presentat a la delegació andorrana la candidatura del seu país per acollir l'Exposició Universal del 2030 a Riad. També ha explicat les polítiques de promoció per posicionar-se com a destinació turística. Ambdues delegacions han mostrat interès a compartir experiències en matèria de Turisme.

Andorra
Aràbia Saudita
col·laboració
turisme

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte