Diari digital d'Andorra Bondia
Un moment de la reunió mantinguda avui.
Un moment de la reunió mantinguda avui.

Andorra i l'Arieja treballaran un projecte turístic complementari a la candidatura de la Transhumància


Escrit per: 
Redacció / Foto: Govern d'Andorra

El ministre de Turisme i Telecomunicacions, Jordi Torres, acompanyat de l’ambaixadora d’Andorra a França, Eva Descarrega, i d’una delegació formada per tècnics del Govern, del Comú de Canillo i d’Andorra Turisme, ha mantingut avui una trobada de treball amb la presidenta del Consell Departamental de l’Arieja, Christine Téqui. La delegació francesa l’han completat tècnics de la Cambra d’Agricultura de l’Arieja, la Communaute de Communes d’Haute-Ariège i de l’Agència de desenvolupament turístic de l’Arieja.

L’objectiu de la reunió és impulsar la creació d’un projecte turístic transfronterer complementari a la candidatura d’ampliació per formar part del Patrimoni cultural immaterial de ‘la Transhumància, moviment estacional de ramats’ a la que es va sumar Andorra el passat mes d’abril. El projecte té la voluntat de crear sinergies amb els territoris que conformen aquesta candidatura, posant en valor el paisatge de muntanya i la seva biodiversitat, el patrimoni cultural i la gastronomia.

Així, les dues delegacions han acordat crear un grup de treball tècnic que s’encarregarà de la redacció del projecte perquè aquest pugui optar al fons del programa Poctefa 2021-2027.

La trobada dona continuïtat a les accions de cooperació i bon veïnatge que mantenen Andorra i l’Arieja. La presidenta del Consell Departamental, de fet, ja va visitar Andorra el passat mes de març i va reunir-se amb diversos ministres del l’executiu.

Andorra
Arieja
projecte turístic
candidatura
transhumància

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte