Diari digital d'Andorra Bondia

Andorra i Ucraïna signen un acord bilateral de cooperació en l'àmbit del turisme


Escrit per: 
Agències/Foto:SFGA

Andorra i Ucraïna han signat aquest divendres un acord bilateral de cooperació en matèria de turisme. El conveni l’han signat el ministre de Turisme, Comerç i Indústria, Claude Benet, i el ministre d’Afers Exteriors d’Ucraïna, Kostyantyn Gryshchenko. La signatura s'ha fet coincidint amb la participació d’Andorra, per primera vegada, a la fira de turisme de Kiev, Ukranian Travel Forum (UTF).

Segons assenyala el Govern en un comunicat, els dos ministres han posat de manifest la convergència d’objectius referents al sector turístic i la voluntat d’enfortir i de promoure la cooperació en aquest àmbit entre Andorra i Ucraïna. En aquest sentit, el titular d’Exteriors d’Ucraïna, ha sol·licitat al ministre Benet assessorament del Principat referent al món de l’esquí. Aquesta informació ajudarà a la preparació de la candidatura, per part d’Ucraïna per a l’organització dels Jocs Olímpics d’hivern al 2022.

D'altra banda, el comunicat explica que aquesta mateixa primavera ja es podria constatar l’arribada a Andorra de més turistes procedents d’Ucraïna amb l’increment de freqüències de vols entre Kiev i Barcelona, de tres a sis vols setmanals, de la companyia Ukrainian International Airlines, tal com li van notificar la direcció d’aquesta companyia aèria al ministre Claude Benet, en la reunió mantinguda aquest dijous. Durant l’estiu, la companyia preveu tenir un vol diari fins a Barcelona. Des d’Andorra es preveu posar en marxa diverses operatives per facilitar la vinguda al Principat dels visitants ucraïnesos que aterraran a l’aeroport de Barcelona.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte