Diari digital d'Andorra Bondia

Andorra mostra a Austràlia la voluntat de negociar un CDI


Escrit per: 
Redacció

El cap de Govern, Antoni Martí, i el ministre d’Afers Exteriors, Gilbert Saboya, van rebre dimarts el viceministre d’Afers Exteriors australià, Richard Marles, a qui van manifestar la voluntat d’iniciar converses amb Austràlia per firmar un conveni per evitar la doble imposició (CDI).

Així mateix, Martí va aprofitar la visita de Marles, la primera d’un representant governamental australià al Principat, per exposar-li el procés d’obertura econòmica i les reformes legislatives que es duen a terme amb aquest objectiu. En aquest sentit, segons va informar l’executiu en un comunicat, les dues parts van coincidir que cal donar un impuls als intercanvis econòmics i comercials.
Posteriorment, les dues delegacions van realitzar una sessió de treball a la sala de reunions del Govern. Van acompanyar Marles l’ambaixadora a Andorra, Zorica McCarthy; el sotsdirector general per Europa del Nord, de l’Est i del Sud, Paul Wyler; l’assessora al gabinet del ministre adjunt, Jo Woodbury, i la segona secretària de l’ambaixada, Kristie Barrow.
Per la seva banda, Saboya va comptar amb el suport de la coordinadora d’Afers Bilaterals i Consulars, Maria Noguer, i del tècnic d’Afers Exteriors Jeroni Estopiñan.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte