Diari digital d'Andorra Bondia

Andorra participa a la 5a conferència Ministerial de la Comunitat de les Democràcies


Escrit per: 
Redacció/Agències


Les reunions de treball tractaran de les implicacions de la crisi financera i econòmica en la governança democràtica, de la governança i desenvolupament democràtics i dels reptes futurs de la Comunitat de les Democràcies.

La delegació andorrana prendrà part en la taula rodona dedicada a 'La governança i el desenvolupament democràtics', centrant la seva participació en el decurs històric d’Andorra marcat per 'la voluntat d’assolir a Andorra un nivell de governança de qualitat en pro dels ciutadans'.
La Comunitat de les Democràcies és una associació d’Estats democràtics que va ser oficialment creada al 2000 durant la Conferència Ministerial a Polònia. Durant aquesta conferència, els estats fundadors van adoptar la Declaració de Varsòvia que té per objectiu promoure i fer respectar els valors i les institucions democràtiques a nivell nacional i internacional, així com les pràctiques del bon govern. Cada dos anys té lloc una Conferència Ministerial. Portugal ostenta actualment la presidència del Grup dels Estats Fundadors de la Comunitat de les Democràcies.
El ministre d’Afers Exteriors i Relacions Institucionals, Xavier Espot, participarà, acompanyat de la directora d’Afers Multilaterals i Cooperació, Maria Ubach, a la 5a Conferència Ministerial de la Comunitat de les Democràcies que se celebrarà a Lisboa, Portugal, aquest dissabte i diumenge, 11 i 12 de juliol respectivament. Dissabte el ministre d’Afers Exteriors portuguès Luís Filipe Marques Amado oferirà un sopar als ministres dels estats participants. Diumenge 12 de juliol, tindrà lloc la sessió inaugural, la cerimònia d’entrega del 'Premi Geremek de l’Assoliment de la Promoció a l’exterior de la democràcia' així com les sessions de taules rodones.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte