Diari digital d'Andorra Bondia
 Les reunions dels responsables de cooperació i coordinadors nacionals de la Conferència Iberoamericana.
Les reunions dels responsables de cooperació i coordinadors nacionals de la Conferència Iberoamericana.

Andorra, present a les reunions dels responsables de cooperació i coordinadors nacionals de la Conferència Iberoamericana


Escrit per: 
Agències / Foto: Cimera Iberoamericana

Els responsables de cooperació i coordinadors nacionals de la Conferència Iberoamericana, han celebrat aquest dimarts la darrera reunió de treball dels representants dels països en el marc de la 26a Cimera iberoamericana de caps d'Estat i de govern que té lloc aquesta setmana a Guatemala. Els responsables de cooperació han avançat en l'aprovació de Pla d'Acció Quadriennal de la Cooperació Iberoamericana (PACCI) per 2019-2022 i en els nous programes de cooperació iberoamericana, el de seguretat viària i el Programa iberoamericà sobre el dret de les persones amb discapacitat, ha informat el Govern d'Andorra a través d'un comunicat.

Els coordinadors nacionals han exposat la nova plataforma de seguiment de mandats de les cimeres iberoamericanes, que ha de permetre realitzar un seguiment detallat dels mandats que els caps d'Estat i de govern impulsen com a resultat de cada cimera. Els responsables de cooperació i coordinadors treballen en la preparació dels documents oficials que s'han d'elevar tant als ministres d'Afers Exteriors com als caps d'Estat i de govern.

 

Andorra
cooperació
present
reunions
Conferència Iberoamericana

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte