Diari digital d'Andorra Bondia

Andorra signa amb els Països Baixos el vuitè acord d'intercanvi d'informació fiscal


Escrit per: 
Agències


El ministre d’Afers Exteriors i Relacions Institucionals, Xavier Espot, ha signat a la Haia un acord per a l’intercanvi d’informació en matèria fiscal entre el Govern d’Andorra i el del Regne dels Països Baixos.

El ministre Espot ha signat el text amb el secretari d’Estat de Finances dels Països Baixos, Jan Kees de Jager, qui, segons el comunicat de l'executiu andorrà,  ha valorat molt positivament els progressos del Principat en matèria de cooperació fiscal.

Aquest és el primer acord bilateral que signen els dos països. El comunicat de Govern afirma que Jan Kees de Jager ha considerat molt important aquesta signatura ja que els Països Baixos són molt actius en el si de l’OCDE pel que fa a la cooperació fiscal.

La delegació andorrana, encapçalada pel ministre d’Afers Exteriors i Relacions Institucionals, Xavier Espot, l’han completat la directora general d’Afers Exteriors i Relacions Institucionals, Eva Descarrega, i l’ambaixadora d’Andorra al Regne de Països Baixos amb residència a Brussel·les, Imma Tor.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte