Diari digital d'Andorra Bondia
El moment de la signatura del Conveni.
El moment de la signatura del Conveni.

Andorra signa el Conveni Europeu per a la Protecció dels Animals de Companyia


Escrit per: 
Redacció / Foto: Consell d'Europa

El representant permanent d'Andorra davant del Consell d'Europa, Joan Forner, va dipositar divendres passat al despatx del secretari general adjunt Bjørn Magnus Berge l'instrument de signatura del Conveni Europeu per a la Protecció d'Animals de companyia, segons ha informat el Consell d'Europa. Amb la signatura d'Andorra són ja 24 els estats membres d'aquest conveni. 

La Convenció té com a objectiu el benestar dels animals, en particular dels animals mantinguts per l'home, particularment a casa seva, per al seu gaudi i com a companyia, en establir un estàndard bàsic comú d'actitud i pràctica respecte a la propietat de mascotes. Estableix disposicions per protegir els animals de companyia, abastant aspectes relacionats amb la cria, l'allotjament, el comerç d'animals i prohibint la modificació de la seva aparença natural.

La participació al Conveni Europeu per a la Protecció dels Animals de Companyia no es limita exclusivament als estats membres del Consell d'Europa, sempre que els estats no membres hagin estat convidats formalment a adherir-se pel Comitè de ministres del Consell d'Europa.

Andorra
signa
Conveni Europeu per a la Protecció dels Animals de Companyia

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte