Diari digital d'Andorra Bondia

Antoni Martí liderarà la llista centrista als comicis generals


Escrit per: 
M. M. / M. S.

Tret de canvi de darrera hora, el cònsol major d’Escaldes-Engordany, Antoni Martí, serà el candidat a cap de Govern de la plataforma centrista en les eleccions generals del 3 d’abril, acompanyat, com a número dos, per Jordi Cinca.

El president suplent del grup parlamentari reformista i líder del PRA, Ladislau Baró, ocuparà el tercer lloc de la llista.
Si més no, aquesta és la línia amb què es treballava en el transcurs de les múltiples reunions, segons va confirmar Cinca. Antoni Martí es va reunir ahir al Comú escaldenc amb l’equip de govern, a excepció de la cònsol menor, per avaluar la situació i començar a preparar el relleu, ja que per anar a la llista centrista Martí ha de deixar la corporació abans de dimecres vinent, data en que finalitza el termini per presentar les candidatures.
La decisió, que es va prendre després d’una reunió entre Cinca i Martí al comú escaldenc, obre ara la porta a acabar de tancar els pactes territorials, molts dels quals estaven pendents a l’espera de conèixer definitivament el nom de la persona que lideraria la coalició centrista.

Compartir via

Comentaris: 2

Comentaris

Cinca forever! Com t'has deixat enganyar , Jordi!
Pobre Cinca. Ja ha tornat a rebre.

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte