Diari digital d'Andorra Bondia
Antoni Rodríguez rellevarà Joan Blasi a Funció Pública
Antoni Rodríguez rellevarà Joan Blasi a Funció Pública

Antoni Rodríguez rellevarà Joan Blasi a Funció Pública


Escrit per: 
Redacció/Foto: Jonathan Gil

El secretari d’Estat d’Administració Pública, Antoni Rodríguez Angrill, rellevarà el secretari d’Estat de Funció Pública, Joan Blasi, en el càrrec. Així ho preveu la reestructuració del ministeri de Funció Pública i Reforma de l’Administració acordada ahir pel consell de ministres a proposta de la titular d’aquesta cartera, Eva Descarrega. Els canvis preveuen que Rodríguez assumeixi les dues secretaries d’Estat, un fet que permet unir en una mateixa secretaria el procés de reforma de l’administració i el de reforma de la funció pública, que van estretament lligats.
Amb la modificació es va acordar el cessament del secretari d’Estat de Funció Pública, Joan Blasi, que va entrar a l’executiu en la passada legislatura formant part del ministeri de Finances i Funció Pública, encapçalat per Jordi Cinca, i va liderar la reforma de les jubilacions, tal com va recordar el Govern. Aquesta legislatura va tornar a ser nomenat secretari d’Estat de Funció Pública, que primer depenia del cap de Govern i posteriorment es va integrar al ministeri de Reforma de l’Administració. El ministre d’Afers Exteriors, Gilbert Saboya, que va exercir ahir de portaveu del Govern, va agrair la tasca de Blasi i la seva implicació durant els quatre anys en què ha format part de l’executiu.
La reestructuració es farà efectiva a partir de l’1 de juny per garantir una transició ordenada, tal com va exposar l’executiu.

Funció Pública
Antoni Rodríguez
secretari d'Estat

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte