Diari digital d'Andorra Bondia

AnyósPark presenta els programes Detox per a la temporada 2010


Escrit per: 
Redacció


AnyósPark complementa la seva oferta esportiva amb un nou programa, que va presentar ahir a la seu social davant més d’una vintena de socis. Es tracta d’un complet programa Detox que combina la nutrició, l’exercici i els tractaments de cabina per mantenir el cos sa i en plena forma.

Hi ha un ampli ventall de programes Detox, però el cert és que tots segueixen tres pautes principals, que són, en primer lloc, adequar una dieta adaptada a les necessitats del  soci. En segon lloc, els professionals del fitness d’AnyósPark elaboren una taula d’exercici específica per a cada client, i en tercer i darrer lloc, les especialistes en imatge i salut complementen els dos programes anteriors mitjançant teràpies en cabina o tractaments corporals.
Els programes oscil·len entre 175 i 589 euros i tenen tres opcions: una bàsica de cinc sessions; la completa, que conté deu sessions, i la tercera, en què hi ha les sessions individuals per complementar. Cal destacar el programa de recuperació activa, que pretén recuperar l’estat de forma després de llargues etapes d’inactivitat; el Detox Aqua, en què s’utilitza la natació, el Power Fitt i l’Extensive Legs, destinat a tonificar les cames.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte