Diari digital d'Andorra Bondia

ApC constata que cal comparar el pressupost 2011 amb el del 2009


Escrit per: 
Redacció

El president del grup parlamentari d’Andorra pel Canvi, Eusebi Nomen, ha fet arribar una carta al ministre d’Economia i Finances, Pere López, en considerar que el projecte de llei de pressupost per a l’exercici 2011 hauria d’incloure una memòria que expliqués les variacions respecte a l’últim pressupost aprovat.

D'aquesta manera considera que la memòria no ha de ser respecte al projecte de pressupost del 2010, ja que “no va prosperar”. En aquest sentit, des d’ApC es manifesta que “semblaria que el text no està d’acord amb la Llei general de les finances públiques”, amb l’objectiu que el ministre pogués esmenar aquest error detectat abans del termini fixat.
La missiva va ser enviada divendres, ja que un cop rebut el text van detectar que aquest projecte de llei de pressupost 2011 podria no complir la Llei general de les finances públiques, que fixa que l’avantprojecte de pressupost ha d’adjuntar “una memòria explicativa que justifiqui les variacions més importants respecte al pressupost anterior”. És en aquest sentit que Nomen recorda al ministre en la carta que “el pressupost anterior és el de l’any 2009, atès que el projecte de pressupost 2010 no va ser aprovat”. I en aquest sentit, considera que la comparativa s’ha de fer amb el pressupost 2009 “o amb el pressupost 2009 prorrogat com ha fet, per exemple, el Consell General en la seva memòria”. Conclouen que “en cap cas” es pot considerar que el pressupost anterior sigui el del 2010.

Compartir via

Comentaris: 1

Comentaris

Crec que tenen rao...

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte