Diari digital d'Andorra Bondia

ApC demana informació sobre la partida de neteja de rius


Escrit per: 
Agències

El grup parlamentari d’Andorra pel Canvi ha presentat una sol·licitud d’informació a Sindicatura sobre les accions que el Govern vol dur a terme per netejar els rius i evitar torrentades.

ApC demana informació que complementi el Projecte de llei de crèdit extraordinari per finançar les despeses d’inversió del departament d’Agricultura i Patrimoni Natural per un import de 877.750 euros, en el cas que dins de la partida de 100.000 euros de Protecció i millora del medi ambient i parcs naturals s’incloguin els recursos necessaris per fer la neteja i manteniment de les vores de rius i torrents de tot Andorra. Així mateix, ApC vol conèixer les dades en què s’especifiquin les intervencions de neteja de rius que tenen previst fer amb aquests 100.000 euros i que han d’evitar les torrentades d’Andorra.
ApC justifica aquesta petició per les informacions aparegudes en un mitjà de comunicació en què s’afirmava que la falta de diners impedia fer la neteja de rius i torrents. En aquest sentit, assenyalen que en una carta del director del departament d’Agricultura i Patrimoni Natural s’afirma que el Govern ja ha entrat al Consell General el Projecte de llei de crèdit. ApC demana al Govern que, en el cas que dins d’aquests 100.000 euros s’incloguin els recursos necessaris per fer la neteja i manteniment de les vores de rius i torrents de tot el país a les que es refereix, “es complementi la informació que acompanya aquest Projecte de llei”.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte