Diari digital d'Andorra Bondia

ApC i els Verds es mostren contraris a la celebració d'un cara a cara entre Bartumeu i Martí


Escrit per: 
Agències

Andorra pel Canvi (ApC) i els Verds d'Andorra s'han mostrat aquest dimecres contraris a la celebració d'un cara a cara entre els dos candidats amb més possibilitats a esdevenir cap de Govern, tal com ha demanat Jaume Bartumeu.

La candidata dels Verds, Isabel Lozano, en declaracions a l'ANA, ha volgut recordar a Bartumeu que són eleccions per escollir el Consell General 'i si no m'equivoco, jo encara no he vist que siguin presidencials'. D'aquesta manera, Lozano considera que fer un cara a cara entre Bartumeu i Martí 'seria una falta de respecte al sistema electoral'. En la mateixa línia s'ha expressat el candidat d'Andorra pel Canvi, Eusebi Nomen, que entén que en no tenir un sistema presidencialista tots els candidats han de tenir les mateixes oportunitats. Per aquest motiu, ha celebrat que 'Toni Martí no hagi acceptat la proposta per una qüestió de respecte'.
Cal recordar que des de Demòcrates per Andorra es va dir que estarien d'acord en fer el cara a cara si les quatre formacions ho decidien de forma unànime. Després de la negativa d'ApC i els Verds, s'entén doncs que aquest format electoral no se celebrarà.
 
 

 

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte