Diari digital d'Andorra Bondia

Armengol adverteix que elements patrimonials com la casa Rossell d'Ordino "s'han deixat podrir"


Escrit per: 
Redacció

El Govern vol aixecar el centre de recerca de Grifols en un terreny que havia pertangut a la casa Rossell i que el 1993 va rebre el Govern en herència.

“No deixar molt temps en lo govern i maneig de les coses a aquella persona de la qual se tinga mala satisfacció, fundada en justa i provada raó”. Aquesta és la màxima 11 recollida en el Manual Digest d’Antoni Fiter i Rossell i que el candidat de PS + X’Ordino, Jean Michel Armengol, ha volgut recordar a l’hora de parlar de la conservació del patrimoni públic i assenyalar l’estat en què es troba Casa Rossell, de la que justament era fill Antoni Fiter i Rossell.

Armengol ha recordat que va ser el 1993 quan el Govern va rebre en herència tot el patrimoni de Casa Rossell, que inclou el terreny del Prat de la Farga on es vol construir el centre de recerca de Grifols, i en tot aquest temps només s’ha fet “alguna intervenció cosmètica” però per dins “s’ha deixat podrir”. Per contra, el terreny “per a uns privats ho han fet en menys de dos anys”, ha assenyalat la dicotomia el candidat socialdemòcrata, mentre a la casa no s’hi pot entrar pel perill que representa l’estat de degradació en què es troba.

“Per a l’Hotel Casamanya gràcies a déu han trobat solució”, ha manifestat irònicament Armengol, que considera que el d’ara “és un govern que cuida el que vol i els seus interessos”.

Eleccions generals 2023

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte