Diari digital d'Andorra Bondia

Arrenca la cimera de la UCCI amb la presència de Ferrer


Escrit per: 
Redacció

La 14a assemblea plenària de la Unió de Ciutats Capitals Iberoamericanes (UCCI) va arrencar ahir amb la presència de representants de 27 ciutats procedents de 23 països, entre els quals hi ha la cònsol d’Andorra la Vella, Rosa Ferrer, que hi va viatjar acompanyada de la seva cap de gabinet, Meritxell Pérez.

La cimera, que s’allargarà fins aquest dissabte, va començar ahir a les vuit del vespre amb la cerimònia de benvinguda a les delegacions, tot i que serà aquest matí quan es farà la cerimònia oficial d’obertura de l’assemblea plenària. A les 11.30 començaran els treballs de l’assemblea, amb l’aprovació de l’acta de l’assemblea plenària anterior, la presentació dels diferents informes i de les propostes d’organització i d’objectius generals, l’avançament de la programació, l’elecció dels càrrecs directius per al bienni 2010-2012 i l’aprovació de la Declaració de Santo Domingo. A la tarda, tindran lloc les reunions subregionals amb la posada en comú de l’informe regional de la vicepresidència i la celebració d’un debat i l’aprovació de les diferents propostes.
Demà començaran els treballs en sessió plenària i es presentarà l’informe de les conclusions de les reunions subregionals a càrrec dels vicepresidents sortints. També s’aprovarà la Declaració de Santo Domingo i la resta de punts tractats el dia anterior. A les 12.30, com a acte de cloenda de l’assemblea plenària, intervindran l’alcalde de Santo Domingo, la secretària general de la UCCI i l’alcalde de Madrid i president de l’organització de la UCCI.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte