Diari digital d'Andorra Bondia

Arrenca la festa major del Pas, la primera de l’estiu


Escrit per: 
Redacció

El Pas de la Casa comença aquesta nit la seva festa major, la primera de l’estiu, que arriba una vegada més carregada d’actes i activitats per a grans i petits, que s’allargaran fins dimarts vinent.

 
Així, aquesta nit el ball a càrrec de l’orquestra Harlem’s, que tindrà lloc a partir de dos quarts d’onze a la plaça de l’Església, donarà el tret de sortida a quatre dies de gresca.
Ja demà, els més matiners podran participar en el concurs de pesca que tindrà lloc al llac de les Abelletes, on posteriorment es farà una costellada. A les tres de la tarda, els més menuts podran gaudir de la festa de l’escuma, a la plaça de l’Església, on a les sis tindrà lloc un espectacle de màgia amb el Mag Honest i un berenar per  a tots els assistents.
A dos quarts de nou, la sala de festes serà l’escenari del sopar de dones “amb sorpresa”, segons els organitzadors, i el ball de nit amb l’orquestra Intermelodi, a dos quarts d’onze a la plaça de l’Església, posarà punt final a la primera jornada sencera de festa major.
La gresca continuarà diumenge al migdia amb l’actuació de l’Esbart Sant Romà i amb els jocs medievals. També hi haurà un ball, amb berenar inclòs, per als més petits. Diumenge, i després de la missa en honor a Sant Pere, una fideuada popular tancarà la festa major del nucli encampadà.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte