Diari digital d'Andorra Bondia
Les pedres que hi ha a la cubeta de la zona de la Portalada.
Les pedres que hi ha a la cubeta de la zona de la Portalada.

Augmenten les mesures de vigilància preventives a la zona de la Portalada


Escrit per: 
Redacció / Foto: SFGA

Els ministeris de Justícia i Interior i Ordenament Territorial han decidit augmentar de manera preventiva les mesures de vigilància a la zona de la Portalada, a la CG1, on ara fa uns mesos hi va haver una esllavissada. Donades les darreres precipitacions i la previsió que en pugui haver més les pròximes hores, els ministres i tècnics dels diferents departaments així com l'empresa externa de geòlegs que fan seguiment constant de la zona, han decidit implementar-hi, de nou, algunes mesures de control complementàries.

En aquest sentit, l’Executiu ha acordat augmentar al nivell tres de vigilància la zona, que implica que els efectius dels Bombers i la Policia s’hi mantindran les 24 hores del dia per controlar el pas dels vehicles. Tampoc es podrà utilitzar la part sud de l’aparcament de davant del Punt de Trobada des de les vuit d’aquest vespre. No obstant això, el centre comercial pot obrir amb tota normalitat.

Aquestes mesures se sumen als controls rutinaris que tècnics i geòlegs fan per tal de monitorar els moviments rocosos de la muntanya. El protocol de vigilància preventiva no té cap afectació a la circulació.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte