Diari digital d'Andorra Bondia

Ausàs visita les obres de la Guingueta i Esterri d’Àneu


Escrit per: 
Agències / Foto: DGAP

 

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat del coordinador territorial de Governació a l’Alt Pirineu i Aran, Josep Ardanuy, va visitar ahir diverses obres dels municipis de la Guingueta d’Àneu i Esterri d’Àneu, segons van informar des del departament.

Primer Ausàs es va reunir amb l’alcalde de la Guingueta d’Àneu, Josep Antoni Cervós, a l’ajuntament, on va signar el llibre d’honor, i després es va desplaçar al nucli d’Escaló, on va visitar les obres del pavimentació, arranjament de carrers i zones d’esbarjo. El conseller es va interessar també pels treballs a la zona d’aparcament i a l’accés del nucli de Gavàs. Totes aquestes actuacions estan finançades per Governació a través del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya, Puosc. La previsió és que el departament destini gairebé 1,3 milions a la Guingueta d’Àneu en el quinquenni 2008-2012.
A Esterri d’Àneu, i acompanyat per l’alcalde, Ramon Villuendas, Ausàs va visitar les obres del nou Centre de Serveis Municipals, així com els treballs d’arranjament del carrer Major, per a la millora i la sostenibilitat del barri antic, que estan finançades amb 517.264 euros a través del programa de Governació Viure al poble.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte