Diari digital d'Andorra Bondia

Bàrcia i Benet s'incorporen al Govern 'per descarregar de feina als altres ministres'


Escrit per: 
Agències/Foto: D.P.


Gerard Bàrcia, com a ministre d'Ordenament Territorial i Claude Benet, com a ministre de Turisme, Comerç i Indústria, han pres possessió dels seus càrrecs aquest divendres. Ho han fet, com és habitual, acompanyats per la seva família i per la resta de l'equip ministerial.

El cap de Govern, Jaume Bartumeu, ha explicat que aquests nous nomenaments s'havien decidit un cop esgotades les possibilitats amb els membres dels grups parlamentaris de l'oposició, i amb l'objectiu de 'descarregar de feina als altres ministres'. Bartumeu creu que aquestes incorporacions permetran al Govern cobrir totes les àrees amb tranquil·litat i dedicació.

Claude Benet, que ha reconegut que el nomenament li havia vingut per sorpresa, ha dit que té en ment moltes idees, però que primer ho vol compartir amb els seus companys del Govern. A nivell del Govern hi ha temes prioritaris que estudiarà un cop dilluns comenci a examinar els dossiers, però s'ha mostrat convençut que tard o d'hora es trobaran solucions per als problemes que presenta el sector.

En relació al comerç, el nou ministre ha comentat que també treballarà per solucionar els problemes dels lloguers alts i del tancamen dels establiments comercials, així com els horaris comercials, dels quals ha avançat 'que farà alguns retocs'.

De la seva banda, Gerard Bàrcia s'ha mostrat molt prudent a l'hora de parlar de prioritats i s'ha marcat un temps per començar a analitzar els dossiers. L'únic punt que ha especificat és que vol modificar alguns apartats de la Llei del sòl, sempre amb el consens de tots els sectors, tant de les administracions locals, com dels tècnics.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte