Diari digital d'Andorra Bondia

Barcia inicia una ronda de visites a les obres públiques


Escrit per: 
Redacció

El ministre d’Ordenament Territorial, Gerard Barcia, comença aquest dimarts una ronda de visites a les obres públiques que hi ha en curs al Principat. De fet, el polític canillenc passarà revista a tots els treballs que estan en marxa al llarg del mes d’agost.

En aquesta ocasió, Barcia s’interessarà pels treballs d’eixampla de la Carretera General 2, al tram Perecaus, que es realitzen a la seva parròquia i que van a càrrec de l’empresa constructora Trebisa. També coneixerà de prop la instal·lació de les barreres dinàmiques a la zona del Roc del Quer, una obra realitzada per Treposa, i finalment es desplaçarà a Encamp on visitarà els treballs d’eixampla de la Carretera General 2 amb la construcció del túnel artificial de Ràdio Andorra i els accessos a la boca est del Túnel dels Dos Valires. Aquestes darreres actuacions van a càrrec de Treballs Públics Armengol i Treballs Públics Montané i de Copsa-Acsa.
La setmana que ve, el ministre d’Ordenament Territorial centrarà la visita a Sant Julià de Lòria on coneixerà la marxa de les obres del vial lauredià i també l’actuació que s’està realitzant a la zona del River, on s’està eixamplant la Carretera General 1. El 10 d’agost serà el torn d’Escaldes-Engordany on, entre altres, visitarà els treballs dels accessos a la boca oest del Túnel dels Dos Valires. Al llarg de les setmanes següents, el ministre passarà revista a altres obres de les parròquies de la Massana, Ordino i la capital.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte