Diari digital d'Andorra Bondia

Baró demana el suport a UL i mostra el de DA a la formació laurediana


Escrit per: 
M. F.

Demòcrates per Andorra va celebrar la seva reunió de poble a Sant Julià i a l’auditori Claror es va poder veure força membres d’Unió Laurediana, entre els quals les dues candidates d’UL a aquestes eleccions, Montserrat Gil i Roser Bastida.

El número tres a la llista nacional de DA, Ladislau Baró, va manifestar que des de DA demanen el “suport” a UL i la formació centrista dóna també recolzament a la laurediana. Baró va insistir en la falta de diàleg dels socialdemòcrates aquests dos anys i va concloure que “volen la majoria absoluta i si no la tenen intentaran trencar els adversaris”, i va tornar a apel·lar al “diàleg” i el “consens” com a tret diferencial de DA.
L’acte el va obrir el número 11 a la nacional, Gilbert Saboya, que va manifestar que al llarg d’aquests dies s’han pogut veure “dues campanyes”, la del “victimisme i el retrovisor” del PS i la que han fet, segons Saboya, des de DA, amb la “pedagogia, sense crits i sense estridències”.
La reunió de poble va servir també perquè el número sis a la llista nacional, Pere Altimir, parlés de fiscalitat i de la proposta de crear un servei nacional tributari únic format pels comuns i el Govern que serveixi alhora per fer la recaptació i orientar els contribuents. Altimir també va insistir que el model fiscal que plantegen no dista gaire del socialdemòcrata però els diferencia “la credibilitat”. A més, va insistir que el desplegament tributari que queda per fer és el de la TVA (IVA) i que ha de servir, d’una banda, per “resumir els altres impostos indirectes” i de l’altra per buscar “el diferencial” sense incrementar “la pressió fiscal”.
Al seu torn, el número dos, Jordi Cinca, va insistir en el foment de les polítiques socials que inclouen en el programa, ja que, va concloure, “no són patrimoni de ningú”.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte