Diari digital d'Andorra Bondia
David Baró.
David Baró.

Baró es reuneix amb Viladomat en espera d’una sortida a la crisi


Escrit per: 
Redacció / FOTO: J.G.

El cònsol major de la Massana i president d’EMAP, David Baró, es va mostrar confiat que la reunió que havia de tenir ahir a la tarda amb l’accionista majoritari d’Ordino Arcalís, Joan Viladomat, sigui la primera de diverses trobades per trobar una sortida a la crisi de Vallnord. L’objectiu de la Massana és conservar la marca i el forfet conjunt, i això ho vol aconseguir a través del diàleg. Per això va assenyalar que les negociacions es mantindran amb total discreció. Dilluns ja es va reunir amb el cap de Govern. En tot cas, des d’EMAP es recorda que el futur de la marca ha de tenir l’acord dels dos socis.

Baró va fer aquestes declaracions després del consell del Comú celebrat ahir al matí, que va donar llum verd al conveni que permetrà que la parròquia disposi d’un nou vial entre la Coma del Colat i el Solà del Pui. La construcció del vial, de 7,5 metres d’amplada, i també el col·lector que donarà servei a la zona anirà a càrrec d’una societat privada, MCTB, que en contrapartida podrà disposar d’un terreny del quart de la Massana amb l’objectiu d’homogeneïtzar la seva parcel·la. D’altra banda, també es van aprovar els convenis pels quals dos privats cedeixen el terreny per poder construir un vial. El Comú haurà d’introduir aquests canvis al Pla d’urbanisme. 
En la sessió d’ahir també es va aprovar un crèdit extraordinari de 30.000 euros que es finançarà a través de tresoreria, per realitzar els treballs d’estabilització d’un talús a la urbanització l’Espalmera, a Pal. Així mateix, es va presentar l’informe anual d’intervenció de control financer, control d’eficàcia i oportunitat econòmica corresponent a l’exercici 2018, d’acord amb el que estableix la normativa vigent. A més, es van introduir dos punts a l’ordre del dia, un per ratificar la venda realitzada ahir via subhasta, en tercera convocatòria, dels béns del Comú a l’edifici Cresta d’Arinsal per un import de 212.030 euros; i un altre per aprovar el conveni de cessió a la Poste d’un local situat a Les Fontetes perquè pugui continuar oferint un servei de proximitat.

 

Vallnord
David BAró
Comú de la Massana
Joan Viladomat

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte