Diari digital d'Andorra Bondia

Baró fa una crida a la ciutadania de la Massana per assolir “una gran victòria”


Escrit per: 
Redacció

El candidat a cònsol major de Ciutadans Compromesos (CC), David Baró, va fer una crida ahir a la ciutadania  massanenca “per aconseguir una gran victòria i perquè la Massana segueixi endavant”, en una sala d’actes de Les Fontetes que es va omplir de gom a gom per presenciar l’acte de final de campanya de la formació política.

Rebut entre aplaudiments, amb una calorosa ovació, el líder de CC va reivindicar “una manera tranquil·la de fer política” i es va mostrar satisfet del “gran equip que m’acompanya” i del “projecte concret, consistent i realista” presentat en el transcurs de les últimes dues setmanes. “Som la candidatura que millor representem la nostra societat, perquè som plurals i governarem per a tots els ciutadans”, va assegurar Baró, que es va comprometre a dedicar “tots els esforços per als que més ho necessiten”.
El candidat va sostenir que lidera “un equip on no hi ha males maneres de fer política, ja que en política no tot s’hi val” i va afegir que “no anem al Comú a manar, sinó a servir; no anem a imposar criteris, sinó a marcar directrius”.
Baró, que va destacar la importància de la col·laboració entre sector públic i privat, i entre les diferents administracions, va prometre que, si guanya les eleccions del pròxim 4 de desembre, governarà “de cara a la ciutadania, amb els despatxos oberts”, i va assegurar que “tenim molt bones impressions, que ens heu fet arribar molts de vosaltres”.
La número 3 de la candidatura, Olga Molné, va obrir el míting presentant una llista cohesionada, propera i plural, i va assegurar que la ciutadania podrà parlar amb ells “qualsevol dia de l’any, i no només un dia per setmana, com us proposen alguns”. “Som la candidatura que assegura la continuïtat de la feina ben feta i incorpora persones i idees noves per continuar tirar endavant la Massana”, va concloure, deixant pas al número 4 de la llista, Miquel Llongueras.
L’actual conseller de Finances va defensar la gestió del darrer mandat argumentant que “en els últims anys hi ha hagut un canvi en la gestió econòmica de la parròquia, que ha possibilitat generar superàvits”. Pel que fa a l’endeutament, va exposar que el 2004 es van deixar “31 milions en total d’endeutament”, comptant els “24 milions de despesa compromesa”, i va assenyalar que aquesta xifra “s’ha anat reduint fins als 14,6 milions amb què acabarem aquest any”. Finalment, Llongueras va celebrar que la Massana “ha estat la parròquia que ha tingut més creació neta d’establiments entre el 2008 i el 2010, i això és el que ens ha de permetre créixer en ingressos”.
La número 7 de CC, Jael Pozo, va aconseguir una de les ovacions més grans del míting, en deixar de banda les propostes mediambientals i dedicar un poema als companys de candidatura. De la mateixa manera que va fer una coneguda marca de cervesa amb el Futbol Club Barcelona, Pozo va homenatjar els seus companys d’equip amb un símil futbolístic en què va explicar el “rondo” realitat pels diferents candidats, cadascun en el seu àmbit. “Un equip polític va ser el centre del món, ¿i quin va ser el secret?, es preguntava tothom. La feina ben feta ni té fronteres ni té rival”, va concloure Pozo entre aplaudiments.
De la seva banda, el candidat a cònsol menor, Raül Ferré, que va precedir Baró, va explicar la política turística prevista per la candidatura i va agrair la presència dels tres consellers generals de la Massana, que van ser presents en un míting rodó per a la llista liderada per David Baró. 

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte