Diari digital d'Andorra Bondia

Baró garanteix una política de consens amb l’oposició


Escrit per: 
Redacció

El candidat de Ciutadans Compromesos (CC), David Baró, va assegurar ahir que, en el cas que guanyi les eleccions, estendrà la mà a l’oposició per buscar el consens en totes les decisions. Baró es va mostrar convençut que “les tres forces que concorren a les eleccions estaran representades al Comú” i va prometre que “tindran presència a les comissions i al consell d’administració d’EMAP”.

“La Massana tindrà un comú que es podrà entendre”, va afirmar el cap de llista de CC en un esmorzar amb la premsa al restaurant BONDIA de Les Fontetes, on va recordar  que “el  95% dels acords de l’actual Comú s’han pres per unanimitat”, i es va comprometre a “treballar en la línia del consens per arribar fins al 100%”. “No ho vam fer abans, però ho farem després”, va concloure, en referència a la impossibilitat de tancar una llista unitària de Demòcrates per Andorra (DA) a la parròquia.
Pel que fa al paper de les altres candidatures en aquesta campanya, el candidat de CC va afirmar que “sembla que alguns van contra el Comú actual, però aquest acaba el dia 4 de desembre”, i va assenyalar que “fins fa un mes els números dos i tres de Moviment Massanenc (MM) estaven als comitès parroquials polítics i tot els semblava bé, mentre que ara tot els sembla malament”. En la mateixa línia, Baró va recordar que “també hi havia membres d’MM quan vam aprovar les línies mestres presentades per tancar una sola llista de DA”, i va concloure que “en política no tot s’hi val”.

Responsabilitats financeres
Quant a les responsabilitats exigides per la candidata socialdemòcrata durant el debat televisiu, el cap de llista de CC va afirmar que “Albós ha estat cònsol menor durant vuit anys, després dels quals van deixar 7 milions d’endeutament, però en van comprometre 24”. En aquest sentit, va considerar “evident” que Albós “és responsable de l’endeutament actual”. Quant al seu paper, Baró va assenyalar que “he estat conseller de Comú durant els últims quatre anys, i assumeixo la responsabilitat d’haver capgirat la tendència”.
Sobre aquesta qüestió, el número 4 de la llista, Miquel Llongueras, i actual conseller de Finances del Comú de la Massana, va exposar que a finals del mandat deixaran “entre 1 i 2 milions d’euros de despesa reconduïda” i va reivindicar la “importància de tenir un pressupost sostenible en el temps”, a més d’assegurar que “anem cap al principi d’autosuficiència”.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte