Diari digital d'Andorra Bondia

Baró preveu que Pal-Arinsal tanqui la temporada amb un dèficit d'entre 1,5 i 1,8 MEUR


Escrit per: 
Agències

El cònsol major de la Massana, David Baró, creu que Pal-Arinsal podria tancar la temporada amb un dèficit d'entre 1,5 i 1,8 milions d'euros.

Baró ha fet aquestes declaracions al programa el Matinari d'ADRàdio, on ha afegit que aquestes són unes xifres aproximades ja que caldrà veure com es desenvolupa la resta de la temporada.
Baró ha assenyalat que es preveu una davallada dels ingressos de la societat EMAP, que gestiona Pal-Arinsal, d'entre un 10 i un 11% respecte a la temporada anterior, el que es traduiria en 1,5 o 1,8 milions d'euros de dèficit.
El cònsol de la Massana ha reconegut que la viabilitat de l'estació passa per la inversió privada i en aquest sentit ha assenyalat que s'hi està treballant malgrat que s'estigui en una fase embrionària del projecte. Baró s'ha mostrat partidari de l'entrada de capital privat perquè considera que EMAP 'no pot ser 100% públic'. El cònsol ha explicat que les estructures de la societat estan preparades per rebre capital privat i que s'està treballant per fer-ho realitat el més aviat possible.
Pel que fa a la continuïtat dels responsables d'EMAP, Baró ha posposat la decisió fins al final de la temporada, que considera que serà el moment de valorar si s'adapten al nou cicle que s'obre per a l'estació. El cònsol ha volgut deixar clar, però, que la decisió es prendrà conjuntament i sense traumes. 
 

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte