Diari digital d'Andorra Bondia

Bartolomé afirma que la visió d’UL “no està adequada al segle XXI”


Escrit per: 
Text: Marià Miño / Foto: N. M.

El candidat socialdemòcrata per Sant Julià, Bruno Bartolomé, va sostenir ahir que l’actitud mostrada per la candidata d’Unió Laurediana (UL), Montserrat Gil, durant el debat a la televisió pública “desmenteix la teoria de la nova manera de fer política” defensada per Demòcrates per Andorra (DA) i “posa en dubte aquest tarannà, perquè els donarà suport”.

Bartolomé va assegurar que durant el debat “es van veure dues maneres de concebre la societat: una visió oberta a la participació de tots i una visió de classes”. En aquest sentit, va qualificar la visió d’UL de “molt conservadora i no adequada al segle XXI”, i va lamentar que Gil negués “la legitimitat dels que no són com ella” i que afirmés que la llista que encapçala fa “pena”.
Finalment, el candidat socialdemòcrata va assegurar que Gil “va indignar moltes persones quan va parlar d’assistits i quan es va atrevir a dir que l’alternança era un accident de la història”.

Finançament per al vial
El líder de la llista territorial laurediana es va desplaçar ahir al tram del vial de Sant Julià situat davant de la plaça Laurèdia, acompanyat d’altres membres de la candidatura, per deixar clar que el PS pensa tirar endavant la infraestructura segons el traçat que hi ha projectat actualment.
Bartolomé va assegurar que “a partir del 4 d’abril es buscarà el finançament” per continuar amb les fases que van quedar pendents i va recordar que pensa incorporar mesures per reduir els sorolls i l’impacte ambiental, amb un pla d’embelliment natural “per recuperar l’estètica de muntanya”. A l’últim, va acusar el Comú i el Govern liberal de “no arribar a un acord en quatre anys i deixar l’obra adjudicada la setmana abans de plegar” i va assegurar que “nosaltres toquem de peus a terra i preveiem que aquest accés necessita estar acabat al més aviat possible”.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte