Diari digital d'Andorra Bondia
Meritxell Pujol i Jaume Bartumeu en la roda de premsa d’ahir.
Meritxell Pujol i Jaume Bartumeu en la roda de premsa d’ahir.

Bartumeu assegura que no hi ha “trencadissa” pels pactes


Escrit per: 
M.P. / FOTO: J.G.

El president de Progressistes-SDP, Jaume Bartumeu, va assegurar ahir que els acords assolits per formar llistes de cara a les eleccions comunals no han generat “cap trencadissa” en el si de la formació. En aquest sentit, va recordar que en l’assemblea celebrada el 14 de setembre es va acordar “per unanimitat” la possibilitat de treballar per participar de plataformes o candidatures que servissin per “sumar per millorar els comuns i les parròquies” i això és el que s’ha fet. “Hem buscat acords transversals, no acords de política nacional”, va insistir, i va recordar que, per exemple, van ser un dels impulsors de Laurèdia en Comú, on han compartit majoria amb consellers de DA.

Bartumeu ho va definir com “acords de flexibilitat”, que va assegurar que no tenen “cap incidència directa en la política nacional”. D’aquesta manera, va garantir que “ens mantenim en l’oposició del govern liberal-conservador, no compartim les seves polítiques, ni la deficient negociació de l’acord d’associació ni el pressupost del 2020 que no es correspon amb les necessitats del país”. “No ens hem mogut de l’oposició en l’àmbit nacional”, va reiterar.
Explicacions que va donar en una roda de premsa que va servir per presentar la candidata progressista a la llista d’En Comú per Andorra la Vella, Meritxell Pujol. La candidata va detallar que des d’SDP s’està incidint especialment en el vessant social del programa electoral i va exposar que han trobat “un ambient de treball molt enriquidor”. Bartumeu, a més, va remarcar que en temes com el telefèric de Carroi han aconseguit que la cònsol no adjudiqués el concurs abans d’acabar el mandat i que és un tema que caldrà “reflexionar molt” entre majoria i oposició.

 

SDP
pacte
meritxell pujol
eleccions comunals

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte