Diari digital d'Andorra Bondia

Bartumeu creu que hi ha qui es dedica a fer 'debat sobre el debat' perquè 'no tenen el programa a punt'


Escrit per: 
Agències

El cap de Govern i candidat a la reelecció pel Partit Socialdemòcrata, Jaume Bartumeu, en referència a la polèmica sobre la data del debat electoral d'Andorra Televisió, ha dit que el que probablement passa és que 'aquells que no tenen el programa apunt els va bé començar a fer debat sobre el debat'.

Bartumeu s'ha mostrat partidari de fer un únic debat 'per no cansar la ciutadania' i quan abans millor, per respecte a la gent que vulgui votar a la Batllia. També ha apuntat que si no es vol fer el 20 de març, es podria fer el diumenge 27, a mitja campanya.

Bartumeu ha dit que li sobta que hi hagi qui no troba bé que es faci el debat la vigília del dia que comença el vot judicial. Bartumeu troba que la proposta de la televisió pública soluciona una situació que sempre li ha semblat estranya, que és que es pugui votar quan encara no s'han pogut escoltar les propostes.

El candidat del PS creu que 'no ens hem de passar la campanya cansant a la ciutadania amb debats', ja que a part del televisiu n'hi hauran dos més radiofònics. També ha afegit que creu que el motiu d'aquestes queixes ve donat pel fet que hi hagi formacions que encara no tinguin el programa apunt. Finalment, ha apuntat que la data del debat es podria traslladar al diumenge 27 de març.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte