Diari digital d'Andorra Bondia

Bartumeu defensa els valors socialdemòcrates a Vilopriu


Escrit per: 
Redacció / Foto: SFGA

El cap de Govern, Jaume Bartumeu, ha centrar el discurs pronunciat en el marc de les Trobades ciutadanes d’esquerres, a Vilopriu (Girona), en la defensa dels ideals socialdemòcrates.

D’aquesta manera, Bartumeu ha exposat que “no ens podem conformar amb la privatització en tots els àmbits ni amb la demolició del prestigi de la cosa pública” i va destacar que, malgrat el temps de crisi que es viu i els esforços que s’ha de fer, des del Govern s’ha tractat de reforçar “la defensa dels serveis públics”.
En aquest sentit, Bartumeu ha destacat la tasca que des de l’executiu s’ha fet per treballar en els aspectes que realment preocupen els ciutadans, “feina, sanitat i educació”. Així, ha remarcat que per continuar incidint en aquesta tasca cal “reconstruir un pacte social que permeti als ciutadans tenir el convenciment que reben un tracte adequat i respectuós de la igualtat d’oportunitats i que els seus fills tenen una opció, una possibilitat de pujar a l’ascensor social”.
Bartumeu ha recordat que fa tot just un any, també a Vilopriu, va plantejar la tasca que tenia per endavant per “fer sortir Andorra del cul de sac” en què es trobava, i en aquest sentit ha aprofitat l’al·locució per esmentar els avenços fets en matèria fiscal.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte