Diari digital d'Andorra Bondia

Bartumeu destaca la importància de les relacions entre Andorra i la Seu d'Urgell


Escrit per: 
Agències / Foto: P.S.

El candidat a la reelecció com a cap de Govern pel Partit Socialdemòcrata, Jaume Bartumeu, i la número dos de la llista nacional, Rosa Gili, han estat aquest dissabte al matí a la Seu d'Urgell per divulgar l'acte de presentació de les propostes socialdemòcrates que s'hi celebrarà el proper dimarts dia 15.

Allà, el cap de llista ha parlat de la importància de les relacions entre Andorra i els Pirineus, i més concretament amb la capital alturgellenca. 

Jaume Bartumeu ha destacat en l'acte d'aquest dissabte al matí que Andorra és un mercat per als empresaris de l'Alt Urgell i de Lleida, i que Catalunya és un mercat extraordinari on els andorrans podran exportar béns i serveis. L'actual cap de Govern ha volgut recordar, a més, les reunions que ha mantingut els darrers mesos amb els empresaris catalans.

L'acte de presentació de les propostes socialdemòcrates tindrà lloc el proper dimarts 15 de març a les 20 hores a la sala d'actes de la Immaculada i Bartumeu ha recordat la importància que hi puguin assistir els ciutadans de la Seu d'Urgell que viuen o treballen a Andorra i també els andorrans que resideixen a la Seu o que hi tenen vincles.
 
 

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte