Diari digital d'Andorra Bondia

Bartumeu diu que 'DA no té equip per fer el porta a porta perquè l'onada taronja s'està desinflant'


Escrit per: 
Agències/Foto:N.M.

El candidat a la reelecció com a cap de Govern pel PS, Jaume Bartumeu, ha respost aquest divendres a la tarda a les declaracions del seu adversari polític, Toni Martí, sobre 'la cacera de bruixes' als funcionaris.

El líder socialdemòcrata ha opinat que 'això ja comença a ratllar el ridícul estrepitós', i que 'si no tenen res més a fer que treballar sobre la base d'hipòtesis i rumors, s'allunya del que esperen els ciutadans'. Segons Bartumeu, el PS treballa en el porta a porta, i 'si ells no poden fer-lo perquè no tenen equip suficient perquè se'ls ha desinflat l'onada taronja, que volen que els hi digui'.

Bartumeu ha fet aquestes declaracions a la seu del PS mentre esperava l'arribada del vicesecretari general del PSOE i ministre de Foment del govern espanyol, José Blanco, que ha vingut fins a Andorra per manifestar el seu suport a la candidatura del PS en les eleccions del 3 d'abril. Segons ha explicat el primer candidat de la llista nacional, Jaume Bartumeu, el dirigent socialista espanyol ha vingut perquè ell mateix, la darrera vegada que va visitar Andorra, va expressar al líder socialdemòcrata la seva voluntat de donar suport presencialment durant la campanya electoral.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte