Diari digital d'Andorra Bondia

Bartumeu diu que un triomf de DA suposaria “tornar enrere”


Escrit per: 
Redacció

El cap de Govern, Jaume Bartumeu, va sostenir ahir que una victòria de Demòcrates per Andorra (DA) a les eleccions generals suposaria “tornar enrere”, donada la “composició de les candidatures”.

Bartumeu, que va apuntar que “les observacions de l’opinió pública no són desfavorables” a la seva reelecció com a cap de l’executiu, es va mostrar convençut que “el país no es pot permetre tornar enrere en qüestions que hem estat tirant endavant en els últims mesos”.
El candidat del PS no va descartar la possibilitat que hi torni a haver un empat tècnic, tot i que ho va considerar “improbable”, i va qualificar de “molt improbable” que Andorra pel Canvi torni a ser el partit frontissa, en considerar que arriba “amb la posició molt més afeblida que a l’anterior convocatòria”.
Bartumeu, que ahir va esmorzar amb els mitjans de comunicació, va acusar DA de “buscar excuses de mal pagador”, en referència a la convocatòria dels debats als mitjans de comunicació. També va lamentar que s’estigui fent un “debat sobre el debat” i que el seu principal rival polític no hagi acceptat un cara a cara, i va argumentar que “potser no estan tan convençuts” de ser una alternança clara.
Pel que fa a la política turística, Bartumeu va criticar que DA proposi duplicar la partida quan el seu candidat, Antoni Martí,  va promoure la retallada de les aportacions dels comuns a Andorra Turisme. Finalment, el cap de Govern va confirmar que “és un bon moment per ampliar els òrgans de gestió” de l’entitat, un cop fusionades les dues associacions hoteleres.

 

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte