Diari digital d'Andorra Bondia

Bartumeu espera iniciar aviat les negociacions per l'acord d'intercanvi d'informació amb Portugal després de la victòria de Sócrates


Escrit per: 
Agències

El cap de Govern d'Andorra, Jaume Bartumeu, ha expressat aquest dilluns al matí la seva satisfacció per la revalidació de la victòria socialista en els comicis que s'han celebrat aquest diumenge a Portugal.

 José Sócrates ha obtingut el major nombre de vots i, per tant, de diputats, però no ha assolit la majoria absoluta com ho va fer l'any 2005. Bartumeu espera ara la composició del nou gabinet ministerial per iniciar les negociacions en matèria d'intercanvi d'informació fiscal a demanda.

En declaracions a l'Agéncia Lusa, Jaume Bartumeu ha explicat que 'no només estem contents del resultat perquè som membres del Partit Socialista Europeu i de la Internacional Socialista, sinó perquè estàvem pendents dels resultats per poder enllestir la negociació de l'acord que volem establir amb la República portuguesa en matèria d'intercanvi fiscal'.

Les eleccions a Portugal han endarrerit les negociacions i, per tant, la signatura d'un acord d'intercanvi d'informació en matèria fiscal a imatge dels que s'han signat aquests darrers dies. Dels tres països estratègics a l'hora de prioritzar la signatura -França, Espanya i Portugal- ja s'ha materialitzat el de la República francesa, el de l'Estat espanyol estaria avançat, segons informa el Govern, i el de Portugal ha d'iniciar el camí un cop s'hagi configurat el nou gabinet ministerial de José Sócrates.

 

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte