Diari digital d'Andorra Bondia

Bartumeu i Sócrates signen l’acord d’intercanvi de dades


Escrit per: 
Redacció


El cap de Govern, Jaume Bartumeu, i el primer ministre portuguès, José Sócrates, signaran dilluns a la tarda a Estoril el conveni bilateral d’intercanvi d’informació fiscal, aprofitant el desplaçament del líder de l’executiu a Portugal amb motiu de la celebració de la 19a Cimera iberoamericana de caps d’Estat i de Govern.

Es tractarà del novè acord signat per Andorra des del mes de setembre passat. Àustria, Mònaco, San Marino, Liechtenstein, França, Bèlgica, els Països Baixos i l’Argentina són els altres vuit convenis signats fins ara. El conveni amb Espanya està rubricat però falta dur a terme la signatura pública.
L’acord amb Portugal anirà acompanyat d’un memoràndum d’entesa per a l’establiment de futurs convenis que evitaran la doble imposició, una vegada Andorra hagi desplegat el paquet de lleis fiscals.
Bartumeu, acompanyat del ministre d’Afers Exteriors i Relacions Institucionals, Xavier Espot, ja va viatjar ahir a Portugal per participar al vespre en l’acte inaugural de la cimera, en què els amfitrions de la trobada, el president de Portugal, Aníbal Cavaco Silva, i el primer ministre, van pronunciar els discursos oficials. Aquest matí hi haurà les intervencions dels 32 caps d’Estat i de Govern presents a la cimera.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte