Diari digital d'Andorra Bondia

Bartumeu vol "un mínim consens dels agents sanitaris i socials" abans d'eliminar les discriminacions als seropositius


Escrit per: 
Agències


El cap de Govern, Jaume Bartumeu, ha explicat quines són les intencions de l'executiu davant la crida que ha efectuat l'ONU sobre eliminar les restriccions als seropositius.

Segons Bartumeu, 'la voluntat del Govern és intentar eliminar totes les discriminacions que des del punt de vista internacional perjudiquin a la bona imatge exterior del país però també ha de fer-ho amb un mínim consens dels agents sanitaris i socials'. Aquestes declaracions les ha fet en la visita anual que fan els representants del Partit Socialdemòcrata a la caserna dels bombers.

Pel que fa a la trobada amb els bombers, Bartumeu ha recordat que en les darreres visites els feien saber que calia 'tornar a restablir un clima laboral acceptable i una mena de pau social dins del cos' i ha assenyalat que amb la restructuració 's'ha aconseguit'. També ha apuntat que aquest dimarts, després d'haver-ho explicat dilluns al grup parlamentari del seu partit, farà públic el contingut de les reunions que ha mantingut aquesta setmana amb els grups parlamentaris de l'oposició.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte