Diari digital d'Andorra Bondia
Benazet, que tanca la llista nacional de Demòcrates, a la reunió de ponle d'aquesta nit a Ordino.
Benazet, que tanca la llista nacional de Demòcrates, a la reunió de ponle d'aquesta nit a Ordino.

Benazet demana als ordinencs que no es deixin enganyar per la política de la por i les difamacions


Escrit per: 
Redacció / Foto: Demòcrates

 Els candidats de DA lamenten la demagògia de certes candidatures i la politització d'un projecte "totalment validat" en l'àmbit internacional.

La candidatura de Demòcrates + Acció Comunal d'Ordino + Liberals ha celebrat aquest dissabte al vespre la reunió de poble de la campanya, en la qual s'ha volgut alertar la població ordinenca que hi ha candidatures que utilitzen la política de la por i les difamacions, únicament "per l'interès d'assolir el poder i per fer mal", tal com ha lamentat Joan Martínez Benazet.

"Estic trist per la manera de fer política que s'està fent a la parròquia per part d'una candidatura que ha unit a Pere López i Enric Dolsa", ha lamentat el candidat que tanca la llista nacional, amb "insinuacions, difamacions, amenaces i l'ànim de generar por", una situació que afecta "la meva família i persones del partit", ha explicat. Per tot plegat, ha demanat a les ordinenques i ordinencs que "no us deixeu enganyar". La "política de la por" està sent utilitzada especialment pel que fa al Centre de recerca en immunologia que es farà a Ordino, un projecte "totalment validat en l'àmbit internacional", ha garantit el suplent de la llista, Marc Galabert. Ha lamentat, en la mateixa línia que Benazet, "la politització" i "els atacs demagògics contra el projecte", que s'han intensificat les darreres setmanes coincidint amb la cita dels comicis del 2 d'abril.

Abans de les paraules de Benazet i Galabert ha intervingut, per obrir l'acte, el cònsol Àngel Mortés, que ha demanat el vot per la llista Demòcrata perquè el fet que Comú i Consell General comparteixin color polític, "és essencial": "moltes inversions que mai haguéssim pensat que tindríem, han arribat a la parròquia", ha celebrat. Mortés ha afegit que, "més important que un partit o un programa, són les persones", i les que encapçalen la candidatura d'Ordino són les que millor i més garanteixen el concepte de "confiança".

Seguidament, han intervingut els candidats, Marc Saura, Meritxell Rabadà, Sandra Codina (que ha desgranat els projectes en habitatge i cultura), Berna Coma (que ha detallat els projectes vinculats a la sostenibilitat i al creixement harmònic) i Gemma Riba, de la llista nacional (que ha centrat el seu discurs en els projectes vinculats a l'esport, així com en el desviament de la Massana). Ha tancat l'acte el candidat de la llista nacional, Xavier Espot, que ha subratllat la feina feta els darrers 12 anys i que han permès gaudir avui "d'una Andorra oberta i pròspera". La situació, amb tot, "no ens ha de portar a l'autocomplaença", ha exposat. Perquè cal afrontar els reptes "importants" com la transició energètica i la lluita contra el canvi climàtic, el creixement sostenible o l'habitatge. I això només es pot fer amb un Govern capacitat, aspecte que només pot oferir Demòcrates.

Espot ha tingut unes paraules per a Benazet, "que va ser la meva crossa durant la pandèmia i que m'ha aportat sentit comú, experiència". Ha expressat que és "un gran honor que ell, una persona amb una honestedat impecable", tanqui la llista nacional.

Eleccions generals 2023
demòcrates

Compartir via

Comentaris: 4

Comentaris

Mortes llegint el discurs que li han fet que no sel creu ni ell, Galabert amagant la realitat duna empresa que esta acomiadant gent i amb un deute enorme, Benazet fent el drama i buscant el vot fent peneta…. Realment DA a ordino esteu acabats!
Que el projecte estigui validat no vol dir que sigui segur, ni tampoc es adient el seu emplaçament al costat de vivendes, en una via verd transitada per families, esportistes, amb cultius i ramaders al costat, etc etc… us heu begut l’enteniment? Protegiu el que ja teniu que es una reserva de la Biosfera que ja esteu malmetent i deixeu de fotre més a la població amb els vostres experiments d’urbanisme i terrorrisme ambiental!
Mortes, Benazet i cia... defensen un projecte indefensable: econòmicament, socialment, ecològicament i èticament, ho saben però alguns per interessos i altres covardia anirant fins al final. Els ciutadans d'Ordino tenim la ocasió amb el nostres vot de fer-los fora NO votant la candidatura DA Liberals!!
Però Benazet, no deies que et retiraves de la política per temes de salut? I que fas ara a les llistes i al darrere de Grífols?!! Se pilla antes a un mentiroso que a un cojo!. Aneu a fer experiments al costat dels votres habitatges i xalets si us plau, que teniu moooolta muntanya...deixeu en pau aquest espai que era per la gent i que ha de continuar sent així

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte