Diari digital d'Andorra Bondia
Mònica Bonell seguint la Sessió d'hivern de l'APCE que es fa en doble format presencial i virtual.
Mònica Bonell seguint la Sessió d'hivern de l'APCE que es fa en doble format presencial i virtual.

Bonell, escollida a dues comissions de l'Assemblea Parlamentària del Consell d'Europa


Escrit per: 
Redacció/Foto: Demòcrates

La presidenta suplent del grup parlamentari Demòcrata, Mònica Bonell, formarà part de dues comissions de l’Assemblea Parlamentària del Consell d’Europa (APCE), concretament la Comissió de Monitoring (de seguiment dels estats membres), i de la Comissió de Migració, Refugiats i Persones Desplaçades. Bonell, que en aquesta legislatura exerceix de cap de delegació d’Andorra a l’APCE, ha estat proposada en els dos càrrecs per l’Aliança de Liberals i Demòcrates per Europa (ALDE), i ha estat acceptada de manera unànime en el marc de la Sessió d’hivern que està tenint lloc aquesta setmana a Estrasburg.

La Comissió de Monitoring és l’encarregada de controlar que els estats membres de l’APCE compleixen amb les seves obligacions i compromisos contrets amb el Consell d’Europa, i que estan directament vinculats amb el compliment pels Drets Humans. És una entitat que treballa de manera confidencial i prèvia a l’exposició pública i posteriors debats que tenen lloc a les assemblees anuals de l’APCE. La participació de Bonell en aquest comitè reforça el pes d’Andorra al Consell d’Europa i garanteix que sigui partícip en la presa de decisions més remarcables.

Paral·lelament, durant la Sessió d’Hivern Bonell, que hi està participant de manera telemàtica, ha estat escollida de manera unànime vicepresidenta segona de la Comissió d’Immigració, Refugiats i Persones Desplaçades. La seva participació en nom d’Andorra permetrà una aportació “imparcial i compromesa” a la gestió dels conflictes vigents que està patint Europa, ha exposat la presidenta suplent Demòcrata. Així mateix, i en tant que membre de la comissió legislativa de Política Exterior del Consell General, podrà aportar la visió andorrana en temes de política migratòria.

Bonell
escollida
dues
comissions
l'Assemblea Parlamentària del Consell d'Europa

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte